tisdag 26 juni 2012

Fortum | Skandal!

Jag sitter nere vid udden just nu och kollar ut över älven. Turbinen är så gott som avstängd, luckan är nästan öppen på Max. Folk från klubben ringer och säger åt dom att det knappt går nå i turbinen. Dom kollar på pappret och datorerna och säger att det går 220 kubik i turbinen. Och 50 i luckan, fan heller säger jag! En kille från Fortum kommer hit och kollar ut över älven och säger att det går 220 i turbinen precis som det står på datorn. Även 50 i luckan, helt ärligt. Dom står och ljuger en rätt i ansiktet! Helt patetiskt! Lägg ner skiten förfan.
Med vänlig hälsning, Andreas "Riktiga" Sten!

1 kommentar:

  1. Jag tror våra ögon blir lurade, luckströmmen slår ut turbinströmmen, och då saktar ju det ner och ser ut som max 50 kubik men att det går 220 genom själva utsläppet. Luckströmmen lurar även den våra ögon då vi tror att det går hur mycket som helst pga allt vitskum som bildas . om vi jämför 100 kubik i turbinen så drar ju vattnet så det rör sig ända nere vid slaggen(men inte lika mycket som vid 220)
    Och luckströmmen som är nu slutar ju dra nästan redan vid goudes till och med. Jag tror dem talar sanning . dem har ingen anledning att ljuga för oss.

    Tack för ordet

    SvaraRadera