måndag 6 augusti 2012

ÄNTLIGEN!!!!

Denna vecka har jag testat "Spinnsträckan" i Ljusne. Jag har fiskat tre dagar tillsamans med Christopher Tjus och en dag ensam, sammanlagt fyra. Dom första dagarna vart jag väldigt less, en fisk tappad vid håvningen varje dag. (Rättkrokad Troligtvis). Men idag så var det ÄNTLIGEN min tur! Efter att ha haft ett hugg under hela dagen så vart det revansh. På eftermiddagen så drar det till rejält i mitt spö och efter ett rejält mothugg så sitter den där!

Den kommer ganska fort in till kanten och står och knycker lite. Sedan bär det iväg, längst ned på udden rusar den iväg med mig springades efter. När jag ätnligen har kommit så långt ner jag kan komma utan att hoppa i vattnet så kommer den in till land. Men inte ger den sig inte eller! Ännu en par rusningar så då började vi att fundera om den verkligen sitter som den ska...

Men när håvaren (Magnus) har tagit in den i håven så kan vi konstatera att den sitter KLOCKRENT! Jag vart så jävla glad, fyfan vad skönt alltså!!!:D




Nästan direkt efter att jag har fått upp min så drar Magnus på en uppe på flugsträckan! Så jag tänkte vara snäll och håva en fisk åt honom eftersom han håvade min, och så vart det!:)
GRATTIS!!!:D



Under två veckor så har Emil Westlund fiskat fullt ett x antal gånger på udden! En utav hans fiskar var denna otroligt fina Havsöring!


Även Bjarne lyckades få en riktigt fin Havsöring denna vecka!
GRATTIS!:D

Niklas Storås fiskade fullt, även han fick en Havsöring. GRATTIS!:D


Kenth Tillander har haft ett par bra dagar ute på udden!



I lördags fiskade Anders Woxström fullt på udden, tyvärr så har jag inga bilder på dom fiskarn, men STORT GRATTIS!:D


Någon gång under denna vecka så hoppas jag att rensningen av vass i kanalen börjar. Jag har anmält mig frivilligt att hjälpa till. Problemet är att "Hissen" är trasig så vi får inte ner båten i vattnet. Men det skulle lagas någon gång under denna vecka. Sedan så kör vi så det ryker så att det bli klart till hössäsongen!:)

HARE GÖTT!:D

2 kommentarer: