söndag 10 mars 2013

Vildmarksmässan / Flugfiskemässa?

Vildmarkmässan / Flugfiskemässan 2013. Vad ska man säga? Jämnför man detta årets mässa med för 2 år sedan, så var detta året katastrofalt. Det fanns i stort sett ingeting att kolla på inom sportfisket. Flugfisket var borta till 90% och det känns så väldigt tråkigt. Hur blir det nästa år? Jag tror att det INTE kommer att bli någon " Vildmarkmässan / Flugfiskemässan " nästa år, utan bara Vildmarksmässan.

Men i alla fall...
 
Igår åkte jag Emil, Niklas och Evelina ned till Älvsjö för årets upplaga av Vildmarksmässan / Flugfiskemässan. Vi åkte hemifrån Ljusne runt 07.00 på morgonen och var framme vid 09.40 tror ja om jag inte minns helt fel! Mycket folk, folk överallt, på slutet innan vi åkte hem vart det nästan för mycket för det gick inte att röra sig och då vart det riktigt tjatigt.
 
Är du en gäddfiskare, så gillade du nog mässan starkt, förutom att det var riktigt dyrt. Du kunde hitta i stort sett allt inom Gäddavdelningen, men det var inte därför vi åkte dit, utan vi villa ha fluggrejor och det gick ju bra, nä! Istället så handlade vi Körv och Kött för ca 1800 kr tillsamans så vi fick ju med oss något hem alla fall, hehe;)
 
När vi kom till "Flugfiske i Norden" så snackade vi lite med William Moberg om fisket, forshagaakademin, resor, historier osv... Riktigt roligt att träffa William igen, för det var ett tag sedan sist. Så det vart väl några kort fotade!´
 
När vi var på väg hem så bjöd Johan Broman oss hem till han för att fika lite och snacka lite fiske, så det kunde vi ju INTE säga nej till. Enda problem var att när vi skulle åka till ena sidan av Stockholm där han bor så hamnade vi på andra sidan, hehe kanske mitt fel! Men väl framme så vart det mycket skratt och roliga historier och mycket fiske snack! Roligt att ses igen Johan, hoppas det inte dröjer länge tills nästa gång!
 
Hare gött!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar