onsdag 17 juli 2013

Notholmen Levererar Trots Trög Början!

Igår stod laxfiske på schemat med Fredda, Emil, Flink, Bjarne, Anders och Robert! Dagen började på absolut värsta sättet. Vattnet stod helt stilla och turbinen var nästan helt av. Ca 12.30 började det att gå vatten, efter några timmar så började eldoradot! Vi på fluga drog på fisk, efter fisk hela tiden.
 
Lite senare under dagen så började det även att nappa grymt bra nere på Spinnsträckan. Sammanlagt under gårdagen så kom det upp 19 Laxar trots att vi inte började fiska förens efter 12.30. Så bästa dagen hittills på notholmen (Udden) i Ljusne.
 
Fredda fiskade fullt med de imponerade vikterna 15.5kg 14.5kg och 8.9kg! STORT GRATTIS!:))
 


 
 
Även Anders Woxström fiskade fullt! GRATTIS!:)
  
Emil Westlund drog också en på fluga, GRATTIS!:D
 
Victor Drog en på Spinn! Grattis!:)
 
Till slut så var det ÄNTLIGEN min tur! Efter allt slitandes och alla tappade fiskar så drog jag på en på enhands spöt på kvällen! En stor tubfluga var det som lurade denna silvertorped till att hugga:D
 
Niklas Persson drog två stycken på fluga, inga bilder, har inga bilder på resterande fiskar heller, så ni får nöja er med de här bilderna! Grattis alla!:)
 


 
I morgon är det dags igen! LAXFROSSA!
HARE GÖTT!:D

 1 kommentar:

  1. Sikka firrar ni drar upp. blir själv riktigt sugen på att komma till Ljusne och försöka mig på att fånga en av dessa bjässar. Och då med flugspöt. Har dock aldrig fiskat med tvåhands, får ta och införskaffa mig ett set
    Fortsatt skitfiske på dig Andreas.

    Med vänliga hälsningar. Fredrik Hell

    SvaraRadera