söndag 4 maj 2014

Flugfisket Var Hetast!


Ja vad ska man säga, finns inget å säga förutom att idag har ja varit med om det absolut sjukaste fisket jag någonsin har varit med om.

Klockan stod på 03.00 och då begav jag mig ned emot Hofors med några kompisar! Vädret var kanon men precis innan "Premiär Skottet" avfyrades så började det att blåsa, men dagen blev perfekt ändå!

De som bor i Hofors och fiskar i denna här sjön säger att det är omöjligt att få på fluga, så vi vilja bevisa motsatsen och det gjorde vi verkligen! När dagen kom till sitt slut så hade vi lyckats att lura 21 Regnbågar med en toppvikt på 2.9kg! En togs på bottenmete men 20 bågar tog vi på fluga!

Långa kast upp till 30 meter och strippa in linan fort som satan va medicinen under morgonen och dagen och tvärtom på kvällen. Orange och röd va färgen som levererade mest fisk idag, och så sjukt kul vi hade alltså! :))

 
Vet ni vad? ALLA fiskar fick följa med upp, DEN NI! I den här sjöns sätter man i fisk nästan en gång i veckan om inte oftare. De här fiskarna är rena matfiskar och de SKA TAS UPP!
Har ni något emot det så hör gärna av er till mig via pm!
Hare gött!! // RIKTIGA STEN!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar