tisdag 15 maj 2012

Kvällsfiske...

Idag vart det lite kvälls fiske från 18.00 till 20.00 (ca). Fångsten var inte på topp, men det nappade och visade sig grymt mycket fisk! Även två stycken sälar var där och simmade runt, så det kändes inte så jätte hett. Men i alla fall!

När jag kom ner så var det bra många fiskare som var där för att prova lyckan. Men utav dom fem stycken som var där så hade bara två fått en varsin runt kilot.

När jag kom ner och skulle kasta så åkte fyra utav dom fem hem. Så det var jag och en kvar, vi började fiska...  Men som sagt så dök sälarna upp lite då och då, så det var trögt. Men efter ett tag så höll dom sig till den Norra sidan, så då gick det bra att fiska.

Efter att ha fått ett gäng runt 40 cm och några "Smolt" så sög det i lite bättre. Upp kommer en Nystigen Havsöring på drygt 45 cm, den fick friheten åter efter ett snabbt kort.


Säga vad ni vill, men att sälarna börjar visa sig det är ett bra tecken! För då är det bevis på att det kommer in Nystigen fisk. Vi såg även när sälarna tog några rejäla Havsöringar ute på mitten, så dom finns här!

Hare gött!:)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar