torsdag 1 november 2012

Fiske Med Johan Broman!

För ett par dagar sedan fick jag ett meddelande på "Facebook" från Johan att han var sugen att komma upp och svinga lite spö med mig! Ett sådant erbjudande kunde jag ju inte säga nej till! Så idag var det äntligen dags efter två nervösa dagar med flugbindning och många tankar i huvudet, men det gick så j*vla bra!
 
09.45 (ca) hämtade Johan mig hemma i Askers, sedan begav vi oss ner mot våran destination för dagens fiske. Platsen vart snötippen, alldeles bredvid klubbstugan! När vi anlände så såg vi att det var mycket folk som redan var där och prova lyckan, men inte skrämde dom oss eller! Parkar bilen, sätter ihop grejorna och snackar lite med folk runt om kring. Sedan började vi fiska!
 
 
 
Första rundan så tappade Johan 2 och jag 1. Roligt att man fick kontakt med fisk direkt alla fall! Upp och drack lite vatten sedan ner igen!
 
Andra rundan vart lite bättre för våran del, Johan drog på en fin Lax nästan direkt! Efter fotografering fick den simma tillbaka, precis lika som ALLA våra fiskar fick göra!:)
 
 
Några rundor senare....
NU hade Johan fått tre Laxar och jag en Havsöring. Detta vart vårat slutresultat för dagen, sedan började blås vädret och det vart grymt svårt att komma ut med grejorna...
 


 
Jörgen med en så kallad "Is Lax" :)
 
 
Fotograf Fredrik Östling

 
Fotograf Fredrik Östling
 
Så SJUKT ROLIG DAG!!!:D Bästa som har hänt på länge, grymt fiske äventyr! För hoppningsvis någon gång i framtiden så träffas vi och svingar spö ännu en gång! Grymt rolig att Johan kom upp och villa fiska med mig, så jävla kul!! LIVET LEKER! :D
HARE GÖTT!:D
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Grattis till en kanondag Steeeen! :) Så roligt att livet leker mannen!

    SvaraRadera
  2. Fan vilka laxar du får, vi borde fan fiska någon dag // calle åhlund

    SvaraRadera