onsdag 13 november 2013

Sveriges Bästa Sportfiskeblogg 2013 Är Igång!Vinnare av Sveriges Bästa Sportfiskeblogg 2012 blev "Save The Baltic" med Kenneth Hans Karlsson i täten. Andra plats togs utav Sussi Stridh och själv kom jag på tredje plats. Det blev en otrolig fight på slutet, jag minns att jag låg på femte plats ända in till sista timmarna, sedan rasade rösterna in från alla håll och kanter och jag vill tacka er ALLA som röstade på mig. Tävlingen anordnas av +Fisheco som har gjort ett mycket bra jobb med den här tävlingen!:)

Jag har valt att även gå in för bloggande i år igen och verkligen kämpa! Så nu kör vi!

"SVERIGES BÄSTA SPORTFISKEBLOGG 2013 ÄR IGÅNG"

Nu har vi nöjet att sparka igång tävlingen Sveriges Bästa Sportfiskeblogg 2013 för andra året i följd.  Nominera din egen eller någon annans blogg som du tycker är värd att uppmärksammas...
Regler och kriterier för tävlingen Sveriges Bästa Sportfiskeblogg 2013
Kriterier vid betygsättning
Alla bloggar betygssätts enligt skalan 1-10
 
- Kvalitet på text
- Aktivitet/ uppdateringsfrekvens
Nomineringsomgången avslutas den 28:e februari.
Jury: Pär Lindberg Sportfiskarna, Jörgen Larsson Fiskefeber och Fairpoint AS samt Johan Broman Sportfiskeentreprenör och filmproducent.
Bloggen skall rikta sig till sportfiskare i huvudsak. Tävlingen är öppen för alla bloggare med undantag för företagsbloggar, bloggen får inte innehålla tex en integrerad webshop. Det går till exempel utmärkt att anmäla en blogg för en klubb eller förening.
Vinnare presenteras på Sportfiskemässan i Kista 2014.
Priser
- Första pris ett Humminbird ekolod/ plotter 587 CXI HD från Comstedt värt ca 6000:-
- Andra pris är en Ambassadeur Revo Toro NaCl från Abu Garcia värd 2995:-
- Tredje pris är presentkort på Happy Angler värt 2000:-
Vi lottar också ut 10 st biljetter till Sportfiskemässan bland alla nominerade bloggar.
Nominera din eller någon annans blogg på -> blogg@fisheco.se Glöm inte att skicka en liten motivering eller kort presentation.
Vi förbehåller sig rätten att göra ändringar i regler och kriterier under tävlingens gång om vi bedömer att så måste ske.

 
 
 
HARE GÖTT!:))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar