lördag 30 augusti 2014

Lax - Lyskvällen Levererade
Vilken HELT underbar dag jag har haft med familj, släkt och vänner!
Dagen började med att jag hämtade upp min helt underbara flickvän för att sedan åka till Stugan och äta mat med Mamma, Görgen, Mormor och Morfar! Detta va första gången under mina nitton år som jag provade att äta surströmming och faktiskt så va det rätt gott! Louice däremot fick rullader och pannbiff av morfar, mumsigt! 

Hemma från stugan runt 14.00 och raka vägen ned till älven  för att fiska "Avslutningsfiske" på Notholmen ( Udden ) för i år. Ljusnesportfiskeklubb hade anordnat för oss medlemmar med grillning och dricka! Jätte bra gjort av er, och gott var det! 
Nå vad hände då? Jo... Fisk blev det, så klart;) En redig Lax på 7.9 kg som vilja följa med upp. Den här laxen betyder att jag lyckades fånga nio stycken den här säsongen men en topp på 13.5kg vilket jag är riktigt nöjd med!:)Besökarna laddar upp runt grillningen, hamburgare och korv på gång!Michael Larsson testar lyckans om dessutom lyckades att fånga en fin bit senare under kvällen, GRATTIS!:)

Älsklingen kom också på besök under kvällen,,;);)
Klubben hade även köpt in MASSOR med Marschaller och ställt ut över hela udden, RIKTIGT vackert blev det när mörkret lade sig. 
Dålig bild dock..xD
Vill tacka er alla för en GRYMT trevlig kväll! Nu laddar jag om inför i morgonkväll för då blir det att jaga Lax, dock på den norra sidan..

HARE GÖTT!;D


1 kommentar: