torsdag 28 februari 2013

Sveriges Bästa Sportfiskeblogg!

YES!!!:)

Jag kan nu säga att jag driver Sveriges tredje bästa Sportfiskeblogg! Alldeles nyss avgjordes tävlingen ”Sveriges Bästa Sportfiskeblogg 2012” och jag kom på en stark tredje plats av 49 bloggar med hela ”1051”röster. Det är verkligen en vinst för mig, jag har inte några stora sportfiskemärken, organisationer eller något liknande bakom mig som visar mig, min blogg eller som försöker att fixa röster åt mig. Men jag har folket bakom mig, det är tack vare er att jag är den jag är i dag. Det är tack vare att ni bryr er som jag fick alla dessa röster. Jag behöver inte ha några sportfiskemärken, företag eller organisationer bakom mig så länge jag har er! Jag har nu drivit bloggen i ca ett år och det kommer att bli många, många fler år!
FAN VAD GÖTT!:)))

HARE GÖTT!:)


2 kommentarer:

  1. Herregud!!! Hur kan du ens säga att du driver Sveriges 3:e bästa blogg? Hela fiskar Sverige tyckte tävlingen var fel. Flest vänner på Facebook vinner tycker du det var rättvist! Hade dom gått på besökare, bilder mm. Då hade ingen av er vunnit!!! Patetiskt att ens sriva ett blogginlägg om det...jag driver Sveriges 3:e bästa blogg hahaha....

    SvaraRadera
    Svar
    1. För att jag kanske gör det? Hade det varit "Flest Vänner" på facebook som hade vunnit, då hade resultatet sett HELT annorlunda ut! Vem hade vunnit istället då? Vadå, är du avundsjuk? Vilket plats kom din blogg på? MVH STEN!

      Radera